2015.09.09. 11:48 – Nihil_AK

Új klip Anglia legszebb fiaitól

Napalm Death - How the Years Condemn

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

napalm-death-2.jpg

Ma már érdemes volt felkelni, hiszen új videóval rukkolt elő a világ második legjobb zenekara*, amely a legutóbbi Apex Predator - Easy Meat lemezük How the Years Condemn című dalához készült. Az animációs megoldásokat koncertfelvételekkel ötvöző klipben az apátia és az alkoholizmus kérdéskörét boncolgatják. Ha megnézed, akár az ebéd utáni kávét is kihagyhatod.

A frontember Barney a következőképpen nyilatkozott a friss vizuális oktatóanyagról: "A klip számos olyan káros dolgot mutat be, amelyek elszigetelik az embereket egymástól. Egyre inkább elhülyülünk a tömegmédia fogyasztásától, felesleges terheket akasztunk másokra azzal, hogy meg akarjuk velük osztani az életünket. Olyan, mintha egy megváltozott perspektívából néznénk a világot, mondjuk egy piásüvegen, vagy ilyesmin keresztül. Félreértés ne essék, ez nem egy alkohol- vagy drogellenes dal, ahogy azt sokan gondolhatják. Ugyanakkor bármilyen stimulálószer, legyen akár tévé, akár drog, vagy bármi hasonló, inkább ural minket, ahelyett, hogy mi uralnánk azt. Így rontjuk az életünk minőségét és felemészti az egyébként is véges időnket az életre."

Lehet még ehhez bármit hozzáfűzni? Ha igen, szavazzatok!

*Az első a régi Napalm, mint az közismert.


videó death grindcore napalm death



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása