2015.09.16. 10:00 – Hirdetés

2015 utolsó budapesti Tankcsapda koncertje a Track-ben!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tcs.jpgEgy rendkívül erős szezont csakis újabb nagy dobások zárhatnak a Barba Negra Track-ben. A budai oldal legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén ezen a nyáron nem akármilyen nevek tették már tiszteletüket. Az idei évadot Tankcsapda koronázza meg, akik most szombaton lesznek a szezon egyik záróakkordja. További infókért olvass tovább!

A debreceni gépezet idén is megállás nélkül dübörög, a srácok folyamatosan járják nem csak az országot, de Európa különböző nagyvárosait is, s ahogy legutóbbi lemezük címe is mondja, jól láthatóan urai a helyzetnek. A korong, mely a Tankcsapda 13. stúdióalbuma októberben jelent meg, egy hónap alatt ötszörös platina lett, a szorzó pedig azóta is csak növekszik. Szeptember 19-én a Track-ben is az új dalokon lesz a hangsúly, de persze nem maradhatnak el az elmúlt 26 év legnagyobb kedvencei sem. Az est vendége a HEADBENGS lesz. 

Jegyek kaphatók elővételben és a helyszínen 2999,-Ft és szeptember 19-én 3499 Ft,-os áron. 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/105426593124224/


ajánló hirdetés koncert tankcsapda barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása