2015.09.25. 12:29 – dankógábor

Elmarad a vasárnapi Melvins

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

melvinsdayoff.jpg

Ezt írták a szervezők az eseményhez:

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a Melvins ebben a pillanatban mondta le a budapesti koncertjét. Új dátumról egyelőre sajnos nincs szó, így a jegyek személyesen visszaválthatók a hajó jegypénztárában, október huszonhetedikéig. Mi is értetlenül állunk a történtek előtt.

Meg azt is odaírták, hogy a turné menetrendjével akadtak problémák (scheduling problems). Végül is, ha elnézzük az állomásokat, akkor teljesen hihető a dolog. Szeptember 17-én volt ugyanis a legutóbbi szabadnapjuk, és ha Budapestet is lejátsszák, akkor egészen október 4-ig nem pihentek volna semmit, ami 16 koncertnapot jelentett volna egyvégtében. Ez pedig még egy olyan sokat látott zenekart is leterheli, mint a Melvins. Budapest meg pont félúton van. Bumm, szívtunk. 


rock metál hír sludge melvins



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása