2015.09.29. 11:10 – Nihil_AK

Feloszlik a Replika

Az utolsó koncert január elején lesz Debrecenben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

replika.jpg

Több mint két évtized után szülővárosában tartja utolsó koncertjét a kilencvenes és kétezres évek meghatározó extrém metál zenekara. A Replika az utóbbi években kevésbé volt aktív szereplője a magyar színtérnek, pályafutásukat pedig ott szeretnék lezárni, ahol kezdődött. Búcsúkoncertjük január 8.-án lesz a debreceni Roncsbárban.

A zenekar frontembere, Csató Péter a következőket nyilatkozta a befejezésről: "Én lezártam magamban a zenekart, utólag nem szoktam siránkozni a változásokon. A Replikának mindhármunk életében fontos szerepe volt, de a világban mindennek van kezdete és vége. 1994-ben elkezdődött és 2016-ban vége lesz. A Replika nem csak a zenélésről szólt. Nekem - és biztos vagyok benne a többieknek is - a legfontosabb önkifejezési formánk volt. Ezután mindannyian máshogy fejezzük ki magunkat – én leginkább az indiai autentikus zenélés irányába - a mantrák világába – haladok tovább. Hogy mit jelentett a Replika? Mindent. Az életem legfontosabb színtere volt. A barátaim, a családom, a szórakozásom a munkám, a pihenésem és amiben elfáradtam. Rengeteg megélt dolog, ami azzá tett aki most vagyok. A találgatások elkerülése végett: itt kezdtük Debrecenben, és itt is fejezzük be. Nem lesz sem Budapesten, sem máshol koncert." 

Azoknak, akiknek hozzánk hasonlóan kedve támadt a hír hallatán feltenni néhány dalt tőlük, jöjjön két videó, egy a legutóbbi, egy pedig a legkorábbi demós korszakból. 

 

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/699053760196457/ 


debrecen replika búcsúkoncert extrém metál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása