2015.10.04. 19:00 – dankógábor

Egyszerűen csak jól néz ki az új Amber Smith-klip

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Még áprilisban mutattuk be az Amber Smith Modern című új nagylemezén, amin szerepel a Barking Dog dal is. Már akkor lehetett tudni, hogy ez lesz a következő klipes dal, és valóban ez lett. Ennek a premierje szintén itt van a Lángolón. Poniklo Imre frontember ezt mondja a klipről:

A klipet Hodosy Enikő készítette, akivel már kétszer dolgoztunk együtt, egyszer a Faster Than The Speed Of Light, egyszer pedig az Another Way klipjein. Ő pont abban erős, hogy szép képeket készít, vizuálisan élvezetes klipjei vannak. Ebben a videóban meg sok nem történik, egyszerű performansz klip, de én mindig azt gondoltam, ha szépen van felvéve, egy ilyen videó is le tudja kötni az embert. Legalábbis én szeretem a kedvenc zenekaraim performansz klipjeit nézni, ahol dögösen, menőn néznek ki. A környezet amúgy az én ötletem volt. Egyszerűen ahogy felvettük ezt a számot, lelki szemeim előtt láttam, ahogy egy erdőben, éjszaka játszunk és csak a sziluettjeink látszanak. Szerintem jól sikerült, a klip aládolgozik a dalnak.

És akkor itt a klip:


indie premier pop rock hír amber smith



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása