2015.10.05. 21:29 – Gnosis

A Satyricon énekesénél agytumort diagnosztizáltak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tumblr_nu1wgkdte71uq7zyso1_1280.jpg

Sigurd Wongraven azaz Satyr, a Satyricon norvég blackmetal zenekar énekese-dalszerzője, az instagramján számolt be arról, hogy tumort találtak az agyában. Nyolc nappal ezelőtt rosszul lett és azonnal kórházba került, ott derült ki, hogy (jelen pillanatban jóindulatúnak tűnő) agydaganata van, amit egyelőre nem lehet megoperálni, de amíg nem nagyobbodik a tumor addig ha nem is vígan, de élhet tovább. A fénykép és a további helyzetjelentés alapján jobban van és a történtek ellenére új Satyricon-dalokon fog dolgozni, illetve a saját borászata ügyeit is tovább folytatja. Sok kiváló dalt és lemezt köszönhet neki az elitista blackmetal szcéna, kudos Satyrnak innen is!

Az eredeti tervek szerint a zenekar jövőre ünnepelné a klasszikus Nemesis Divina lemezük megjelenésének húsz éves jubileumát egyébként.

És itt egy tavalyi interjú az énekessel: Link


satyricon satyr wongraven



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása