2015.10.06. 09:27 – Nihil_AK

Itt a Slipknot legújabb klipje

If you're 515 then I'm XIX

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

slipknot_2014_cr_m_shawn_crahan.jpg

A tavalyi lemez nyitódalára, az XIX-re forgatott klipet a banda, a rendező a perkás Shawn Crahan volt. A dal a korábbi basszusgitáros Paul Gray dicshimnusza a tagok szerint, az énekes Corey Taylor szövegével. A hajtás után meg is lehet nézni. 

A dal címe több dologra is utal, ugyanis a lemez megjelenésekor 19 éve létezett a zenekar, ugyanakkor a szám egyben a metaforája a zenekar második korszakának, utalva az Iowa album intrójára, amelynek "515" volt a címe.

Corey Taylor énekes többek között ezt mondta a dalról: "Szövegileg arról szól, amikor egy arculcsapás után újra lábra állsz. Ez egyfajta kezdet, ahogyan a zenekar pályafutásának második szakaszába lép. A lemezen a dal elő demóváltozata hallható, a legelső felvétel, ahogy először eljátszottuk."


videó slipknot corey taylor XIX shawn crahan



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása