2015.10.06. 08:01 – Nihil_AK

Phil Rudd már a visszatérésről beszél

Cserébe a fellebbezését elutasították

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

150708-phil-rudd_fa7fdb4390bed63053563bb14d96c223_nbcnews-fp-1200-800.jpg

Az AC/DC korábbi dobosát még a nyáron ítélték nyolc hónap házi őrizetre drogbirtoklás és gyilkossággal való fenyegetés miatt. Ezzel egyidejűleg épp egy rehabilitációs programban vesz részt, és már most tervezgeti a visszatérését.

Mindazonáltal az ügyvédje által nyilvánvalóan eltúlzottnak nevezett ítélet elleni fellebbezését elutasították.
A bíróság véleménye szerint a büntetés arányos a Rudd által elkövetett jogsértések súlyosságával, hiszen a házi őrizet nem akadályozza meg abban, hogy stúdiómunkákat vállaljon, vagy koncertezzen Új-Zélandon és más országokban. A dobos időközben kibékült a korábban megfenyegetett asszisztensével, amiben persze nyilvánvalóan semmilyen szerepet nem játszott az a jelentős pénzösszeg, amit kártérítésül fizetett neki. Emellett egy pszichiáter is kezeli, a rehab részeként egyáltalán nem tarthat alkoholt a házában, bár azóta már egyszer el is marasztalták, mivel egy hölgyvendége hozott neki valami ilyesmit. Emiatt novemberben újabb ejnyebejnyére számíthat. Szegény.

Rudd az AC/DC-beli, jelenleg nem létező státuszáról így nyilatkozott: "Keresem a lehetőséget a visszatérésre.
Ha újra szabadon tudok majd utazni, remélhetőleg azonnal visszatérünk ahhoz, amit közösen csináltunk. Nagyszerűen érzem magam, jobban, mint bármikor. Várom, hogy újra visszaülhessek a nyeregbe. Angus és én nagyon komolyan szétrúgtuk a seggeket, és ő tudja, jobb a banda, ha én is ott vagyok. Tudom, hogy tudja, mert már bebizonyítottam korábban. Adj nekem öt percet vele egy szobában, és visszakapom a melómat!"

Azt is reméli, hogy a mostani turné ausztráliai és új-zélandi állomásaim már ő is ott lehet idén novemberben. "Készen állok. Soha nem voltam fittebb. Soha nem voltam lelkesebb. Veszélyesebb vagyok, mint bármikor korábban."

Mi egyelőre nem fogadnánk nagyobb összegben, hogy így lesz, de a legjobbakat kívánjuk mindkét félnek. 


bíróság ac dc phil rudd csak egy kicsit bulvár



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása