2015.10.19. 10:49 – -dj-

A Road kilépett a komfortzónájából, és megírta az év egyik legjobb magyar metáldalát

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

road.jpg

A domoszlói Road a Tankcsapda útján indult el bő tíz évvel ezelőtt, és nagyjából folyamatosan ezt az örökséget dolgozták le, egyre nagyobb sikerrel. Most azonban ettől a vonaltól tényleg nagyon messze kerültek, legalábbis egy szám erejéig biztosan. Hogy aztán a lemez mennyire lesz hasonlóan szokatlan, az kiderül. (Mondjuk, ha minden dalnak ilyen öblös és basszusorientált lesz a hangzása, akkor a bulizósabb dalok is érdekesebbek lesznek a korábbiaknál.) De milyen is a Kettő bennem az én? Súlyos, ütős, fogós, a főriff pedig annyira odacsap, hogy hátra is hőköltem tőle. Persze, vannak ihletők, a kezdés például a Slipknotra hasonlít, pici Blind Myself is van benne, de az összehatás nagyon rendben van. Aki seggrázós rock and rollt várt, az ezt kerülje el, a többiek pedig hallgassák meg!

Amúgy az új Road-lemez M.A.T.T. címmel jelenik meg. A fenti dal előtt pedig már gyanús lehetett, hogy a borítóját az a Borbás Róbert készítette, aki elsősorban a tetoválásairól lett híres, de sok pólómintát is tervezett például (még a Metallicának is). Na meg lemezborítókat is, persze. A művészete pedig nem arról híres, hogy könnyed lenne, sőt, leginkább zord. Szóval egyelőre eléggé jól összeér a zene és a körítés (a gyöngyösi Mátra Múzeumban forgatott klip is elég jó lett), kíváncsian várjuk a teljes anyagot.

road_matt.jpg


rock metál hír road



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása