2015.10.22. 12:30 – Nihil_AK

Újra megjelenik a Speak English Or Die

Bónuszolt jubileumi kiadás jön, újjáalakulásról egyelőre nincs szó

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sod.jpg

November végén újra megjelenik a Stormtroopers Of Death, vagy ahogy mindenki ismeri őket, az S.O.D. klasszikus debütáló lemeze, a Speak English Or Die. A különleges jubileumi kiadás az eredeti album mellett az S.O.D. első demóját is tartalmazni fogja, amely Crab Society North címmel jelent meg.

Maga a Crab Society Dan Lilker basszusgitáros (korábban Anthrax, később Nuclear Assault, Brutal Truth meg
még vagy kétezer zenekar) ötlete alapján született meg még az S.O.D. megalakulása előtt. A későbbi
Sick Of It All bőgős, Craig Setari társaságában kazettás magnóval rögzítettek pár másodperces, igen zajos
dalokat Noise For Noise's Sake címmel, majd a felvételt megmutatta korábbi anthraxes zenésztársainak,
Scott Ian gitárosnak és Charlie Benante dobosnak, akik Billy Milano énekessel együtt tervezgettek
egy hardcore projektet, egyből megtetszett az elmeroggyant koncepció. Az összesen 63 dalt tartalmazó Crab Society North című első demón ezekből az ötletekből is merítettek, majd amikor a Spreading The Disease című Anthrax-lemez felvételekor maradt némi felhasználatlan stúdióidő, három nap alatt fel is rántották a kultikus bemutatkozó albumot. Az S.O.D. a kilencvenes-kétezres évek fordulóján egy időre ismét aktivizálódott, ekkor készült a Bigger Than The Devil című második album. Utoljára 2007-ben adtak életjelet a Rise of the Infidels
című gyűjteményes anyaggal.

Lilker a napokban azt nyilatkozta, hogy bár ő jelenleg nem tud ilyen tervről, szívesen benne lenne, hogy újjáalakuljanak néhány koncertre, ha az ő kötelezettségeivel nem ütközik a dolog, A dolog nem túl valószínű, hiszen az Anthrax naptára igencsak tele van mostanában, és Scott Ian már korábban kizárta ennek a lehetőségét, de hát láttunk már ennél cifrább meglepetéseket is.


kult anthrax stormtroopers of death dan lilker hardcore punk speak english or die s.o.d billy milano



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása