2015.10.29. 14:39 – Hirdetés

A Barba Negrában szilveszterezik a Tankcsapda!

Előtte még jön pár koncert Amerikában is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tcs_1.jpg

Öt év után újra szilveszteri koncertet ad Magyarország vezető rockzenekara. A fiúk nem pihennek mostanában sem, hiszen jövő héttől már Észak-Amerikában kalandoznak, Bostontól Los Angelesig, ami azért nem semmi! A szilveszteri buli idén kezdődik, és jövőre csak ér véget, úgyhogy ha valaki szeretne 26 év legnagyobb Tankcsapda-slágereire pezsgőzni az év utolsó napján, már most vegye meg a jegyét, nehogy lemaradjon az élményről.

A zenekar történetében először játszik szilveszterkor Budapesten, így a buli az egy éve megjelent Urai vagyunk a helyzetnek lemez turnéjának méltó lezárása lesz. Biztosak vagyunk abban, hogy nem akármilyen műsorral készül a csapat, amelyben a negyedszázados alapvetések és a legfrissebb kedvencek sem lesznek elfelejtve. Köszöntsd te is az újévet a Barba Negra Music Clubban Lukács Laciékkal!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/851315218300636/


ajánló hirdetés koncert szilveszter tankcsapda barba negra



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása