2015.11.05. 12:28 – Hirdetés

Régi és új találkozása: megjelent az új Zanzibar-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

zanzi_lemezborito.jpg

Tavaly ősszel kezdte meg újjászületését a Zanzibar majdnem eredeti felállása. Visszatért a fedélzetre az eredeti gitáros, Nagy Gábor, így az első tagságból egyedül a Tankcsapdában játszó Sidi hiányzik. Ekkor indultak el a hetedik nagylemez munkálatai is. A nyolc új dalt tartalmazó album Mindent lehet, Mindent szabad címmel jelent most meg. Kedvcsináló és szöveges videó a hajtás után.

A zenekartól a múltban megszokottakhoz képest gitárcentrikusabb, friss-ropogós pop/rock dalok születtek a vidám, bohém, életigenlő zenészek és Rita tollából, a bandától már jól ismert minőségben. Az album már kapható a kijelölt MOL töltőállomásokon. Élőben legközelebb Szolnokon, november 21-én lesz látható a brigád, a hivatalos lemezbemutató koncertnek pedig a fővárosban az Akvárium Klub ad otthont február 18-án.

Zenekari weboldal: http://www.zanzibar.hu/

Zanzibár Facebook: https://www.facebook.com/zanzibarzenekar/


hirdetés zanzibár új lemez szöveges videó



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása