2015.11.11. 11:33 – dankógábor

Justin Bieber metálos, ez most már tuti

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

justinbieber-ellen-metallica-shirt.jpg

Egyrészt, arról cikkeznek mindenfelé, hogy Justin Bieber felnőtt, és esély van arra, hogy ultra cikiből olyan menő legyen, mint Justin Timberlake. Ezt én még nem vettem észre, bár a Diplóval és Skrillexszel közös Where Are Ü Now című dala tényleg jó. Másrészt már többször is bizonyította, hogy ő bizony oda van a metálért, első sorban a Metallicáért, de az Iron Maident sem veti meg. Sőt, legutóbb már metálosokkal lógott együtt. Frank Bello Anthrax-basszusgitárossal bandázott, még videó is van róla:

Ja, azt majdnem el is felejtettem, hogy ilyen is volt:

Igen, Justin Bieber Ozzynak öltözve tátogja a Crazy Traint egy olyan műsorban, ahol sztárok tátogják el más sztárok dalait. Bohóckodnak, úgymond.

Szóval a sok bizonyíték ellenére a metálszíntér mindig kiakad, ha Bieber valamilyen metálzenekaros pólóban jelenik meg. Legutóbb akkor kaptak rohamot, amikor az Ellen Show-ban viselt Metallica-pólót, miközben a Selena Gomezzel való szakításáról beszélt. Többen egyenesen az apokalipszis kezdetét látták a műsorban, de az a minimum, hogy minél hamarabbi halált kívánnak neki. És azt sem hiszik el, hogy Bieber hallott valaha is egy Metallica-dalt.


pop metál hír justin bieber



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása