2015.11.15. 12:26 – dankógábor

Videón az Eagles Of Death Metal koncertjén elhangzó első lövések

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

eodm_koverzsuzsa.jpg

Saját érdekében nem engedték be több helyiségbe sem a párizsi Bataclan klub üzemeltetőjét, mert annyira döbbenetes látvány fogadta volna. A tulajdonos azt mondja, hogy tényleg sokkoló volt már az is, amit látott. Olyan volt a klub, mint egy csatamező. Közben egyre több videó kerül elő a terrortámadásokról. A 444 összerakott hármat, amin hallatszik a koncerten történt lövöldözés eleje. A zenekar tagjai szinte azonnal pánikba estek, majd lerohantak a színpadról. A másik két videó közül az egyik a klub körüli tűzharcról készült, illetve halottak és sérültek látszanak rajtuk. Vigyázat felkavaró tartalom!

Szombatra az is kiderült, hogy a zenekar pólóárusa, Nick Alexander is elhunyt a támadásban. A 36 éves angol férfi olyan zenekarokkal dolgozott még, mint az Alice In Chains, a Black Keys, az MGMT vagy a Best Coast. Guillaume B. Decherf, egy 43 éves zenei újságíró is életét vesztette, ő a Les Inrockuptibles-nek írt korábban. Az áldozatok azonosítása egyébként most is folyamatban van, de már az is biztos, hogy sok közöttük a külföldi. Korábban írtuk, hogy a koncerten tartózkodó magyarok mind élve kijutottak a klubból.


rock hír párizs terrortámadás eagles of death metal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása