2015.11.17. 10:00 – Lángoló

Megjelent Ákos DVD-je, itt egy részlet belőle

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

akoseszenekara.jpg

Ákos idén év végén, december 16-án és 17-én duplakoncertet ad a Sportarénában. Ugyanezt tette tavaly is, ráadásul akkor az egész koncertet rögzítették, és ez most meg is jelent DVD-n, amihez csatolták ugyanazt CD-n is. 

Aki ott volt a 2014-es nagybulijaink valamelyikén, annak nem kell magyarázni, hogy a DVD az eddigi legkomolyabb látványvilágú koncertünket örökíti meg. Izgalmas átdolgozások, fontos repertoárdarabok és ritkán játszott dalok egyaránt szerepeltek a műsorban. A látványhoz méltó a rögzítés minősége és a vágás is.

– mondta Ákos a kiadványról, amin a dupla telt házas műsor teljes anyaga, valamint egy rejtett videó szerepel, exkluzív, digipack csomagolásban. Erről származik az az alábbi, három dalból összevágott részlet is.

Ez a DVD ajánlója rengeteg dalrészlettel:


pop hír ákos



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása