2015.11.17. 09:01 – dankógábor

A mai nap legváratlanabb dolga az új Chief Rebel Angel-kislemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cra2015i.jpg

Jó hosszú címe van. Aszongyahogy: one last half​-​assed try to please so just take it as the body of christ. Mondhatjuk, hogy a címe hosszabb, mint maga a háromszámos anyag. A felállás amúgy a klasszikus, Felföldi Péter basszusgitáros-énekes, Kiss Barna gitáros és Pándi Balázs dobos van benne. Felföldi azt mondta, hogy a zenekar így néha van, amúgy meg távkapcsolatban működik, mindenki csinálja a maga dolgát. Ezt a három dalt még a nyáron vették fel, de csak most keverték véglegesre. Utóbbit a Shapat Terror-os Sohajda Péter csinálta, amúgy meg az Artist Factoryban dolgoztak a trouserses Cs. Szabó Zoltánnal.

A punkrockmetál-zenekar még ilyet írt hozzá a Facebookon:

Szevasztok!
Jó lenne ezt a megjelenést valami kontextusba vagy narratívába helyezni: hogy annak idején azért kezdtünk zenélni, hogy idegesítsük a mindenféle rendű és rangú idiótákat. De ahogy valaki a facebookon mesélte, a zene a menekülésről szól. Hát kb. így menekülünk mi három lábon, kb. kétezer km-re Lényeges Alsótól és egy újabb hétezerre Leszarom községtől. Hallgassátok sok szeretettel és köszönjük a kitartó támogatást! Végső soron kb. az egyetlen dolog, amit nyújtani tudunk, ez a szar rock'n'roll zene.

Itt az anyag:


punk rock metál hír chief rebel angel



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása