2015.11.26. 10:05 – dankógábor

Az Eagles Of Death Metal be akarja fejezni a bataclanos koncertjét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Sőt, egész konkrétan ők akarnak lenni az elsők, akik az újranyíló klubban fellépnek. (A hely kinyit, a tulajdonos is megerősítette.) Ezt a fentebb nézhető, Vice-nak adott interjújukban mondta el a zenekar, és van egy olyan sejtésünk, hogy a turné folytatásában az eddigi koncerteket kihagyó, de szintén eléggé összetört Josh Homme is ott lesz (vagy legalábbis furcsa lenne, ha nem lenne ott, miután az interjúban ő mondja a legjobban, hogy be kell fejeznünk a turnét). És hogy tovább szítsam a tüzet, a videót az elmaradó budapesti koncertet szervező A38 is megosztotta, és hozzátették, hogy a pótlás hamarabb lesz, mint gondolnánk.

Maga a videó egyébként olyan sokkoló, amilyennek már a sokat kritizált trailerből gondoltuk. Szinte mindenki beszél, aki ott volt a terrortámadáskor, sőt, még Josh Homme is elmondja, hogy először értetlenül fogadta az sms-eket, amit a Párizsban lévő barátaitól kapott véres pólókról, túszokról meg támadásról. A főnök Jesse Hughes többször is elsírja magát a videóban. Neki bűntudata van, hogy csak úgy leszaladt a színpadról, és otthagyta a többieket, hogy megkeresse a barátnőjét. A hosszú interjúban sokszor csak keresik a szavakat. Beszélnek arról, hogy mennyien haltak meg úgy, hogy másokat mentettek, Köztük a crew-hoz tartozó Nick Alexander pólóárus is. A teljes interjú a poszt elején.

A zenekar azt kéri, hogy ha bárki fel akarja dolgozni a dalukat, akkor az I Love You All The Time-mal tegye ezt, a kapcsolódó bevételeiket pedig az áldozatoknak ajánlják:


rock hír párizs terror eagles of death metal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása