2015.11.26. 13:51 – Lángoló

Pláza piknik – Szabó Benedek és a Galaxisok

S(o)un(d)city Szeged

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

szabobenedek_img_20151029_190633.jpg

A soundcity:szeged viszonylag hosszú szünet után Szabó Benedekkel és a Galaxisokkal jelentkezik. Beköszöntött az ősz és a beköltözések időszaka is, újra négy fal közé szorulnak a videók. Ezúttal a Szeged Pláza szökőkútja adott helyet a Nem múlik el című dalhoz.

A videót közvetlenül egy szegedi koncertünk előtt forgattuk, az előzenekar beállása közben. Én ugyan Szegeden jártam egyetemre, de soha életemben nem voltam a Szeged Plázában, úgyhogy egészen egzotikusnak tűnt a helyszín, bár a kisvonatot sajnos nem tudtuk kipróbálni. Mivel a legtöbb szám eleve egy darab akusztikus gitáron íródott, tulajdonképpen bármit játszhattam volna; azért választottam ezt, mert szinte vulgárisan utcazenés. Laci vokálja nélkül semmi értelme nem lett volna, ezért mentünk ketten. Nem bántuk meg, jót kiabáltunk, aztán siettünk vissza a beállásra.

- meséli a forgatásról Szabó Benedek.

A Szabó Benedek és a Galaxisok november 28-án Egerben, december 2-án pedig az A38 hajón játszik. Utóbbi azért különleges, mert a tavaszi lemezbemutató óta ez lesz a zenekar első budapesti klubkoncertje, ahol elhangzik az első két lemez összes száma, de lesznek vendégek és egy új dal is.


premier pop rock hír szabó benedek soundcity szeged



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása