2015.12.03. 10:03 – dankógábor

Jön a Sigur Rós a Szigetre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sigurros2015.png

Igen, az izlandi post rock zenekar végre eljut Magyarországra is, szóval lehet örülni. Állítólag teljesen új látványvilággal koncerteznek majd (mondjuk nekünk mindegy, a régieket nem láttuk), és lesznek új dalok is. Lesz Bring Me The Horizon is a Szigeten, akik amolyan tökösebb Linkin Parkként nyomják mostanában, elhagyva teljesen a deathcore-t. Jön az ír Kodaline is, akiket amlyan titkos indie-pop favoritnak mondanak. Lehet merengeni az M83-re is, de John Newman is ismét eljön hozzánk koncertezni. Aztán megint szól majd a Lean On, igaz a Major Lazer nélkül, mert az idei buli után jövőre megint fellép MØ. Naughty Boy is lesz, aki olyanokkal dolgozott már együtt, mint Sam Smith, Wiz Khalifa, Ed Sheeran a Bastille vagy Emeli Sandé. Jövőre pedig a Szigeten (is) lesz Parov Stelar, de ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy a Tankcsapda fellép Debrecenben. A buli pedig augusztus 10-től tart majd hét napon át. Igen, ez azt jelenti, hogy szerdán indul a Sziget, és a következő hét szerda hajnalig tart majd. Ilyen pedig legutóbb 2007-ben volt, mielőtt ötnaposra szűkült a party. Gerendai Károly főszervező amúgy azt mondta, hogy 

bár a nagy nevek még hátra vannak, úgy tűnik a „Sziget feeling” már önmagában sokat jelent az embereknek, hisz még a nevek ismerete nélkül, a jegyvásárlás kezdetének első 24 órájában a kiadható bérletek 25%-a már gazdára talált.


fesztivál sziget hír sigur rós bring me the horizon



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása