2015.12.22. 11:40 – dankógábor

Bastille, Bloc Party és Chvrches a Szigeten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

chvrches.jpg

Még karácsony előtt kaptunk pár szigetes fellépőt, bár ezek közül valószínűleg egyik sem headliner státuszban játszik majd a fesztiválon. Ennek ellenére tuti örülnek majd páran a Bastille-nak, akik legutóbb a Volton játszottak, de előtte már voltak a Szigeten is. Aztán lesz Bloc Party is, hogy megidézzük kicsit az indie rock korszakot, a Sum 41-nal meg a poppunkot. Jön Nicky Romero az Arénába tolni a house-t, illetve a Chvrches is fellép, ennek pedig valószínűleg egész sok szintipop-rajongó örülni fog.

A friss fellépők bejelentése mellett szabadtéri szobrok, installációk, műalkotások terveit is várja a Sziget. A pályázatra 2016. február 15-ig lehet jelentkezni, a legjobb,-szebb,-izgalmasabb,- látványosabb alkotások a jövő évi Sziget fő tereit fogják díszíteni.

Az egyedi látványvilág segítségével szeretnénk megerősíteni a látogatókban azt a tudatot, hogy a Sziget nem csak egy fesztivál a sok közül, hanem ezt az élményt csak itt kaphatják meg

– mondja a főszervező, Gerendai Károly.

Ráadásul ez egy olyan elevenen formálódó közösségi tér, melynek meghatározó szereplői a kreatív polgárai. Ezért is kérjük őket: alakítsák kedvük szerint, tegyék minél egyedibbé és szerethetőbbé.

A pályázat részletei elérhetők az Art menüben.


fesztivál sziget hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása