2016.01.08. 13:00 – dankógábor

A teljes Harvester-diszkográfia elérhető mától, még soha nem hallott dalok is vannak

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

harvesterlogo.jpg

A 2006-2012 közötti budapesti metál/punk undergroundban az egyik legfurcsább és legszórakoztatóbb jelenség a Harvester volt. Jó érzékkel keverték a grindcore és a death metal brutalitását, a paraszt hardcorepunkot és a tufa rock ’n ’rollt. Mindezt teljes dadaista öncélú mókázással és avantgárd performanszba hajló, sokszor fizikailag is veszélyes koncertekkel. Tudom, láttam őket egy tehetségkutatón is, nagy élmény volt.

A most megjelenő Blood On The Cutting Room Floor bátran nevezhető a zenekar esszenciájának, mind hosszúságát, mind nyersességét, mind pedig agyamentségét tekintve. Az ultrakislemez két valódi Harvester-dala is régiség. Mind a kettőt a The Magnificent Humiliation című nagylemez felvételekor rögzítették, ám végül nem kerültek fel az albumra. Az Under The Silver Moon Szabó Péter „Póbácsi” (jelenleg HAW, Igor) szerzeménye, a fő ének is az övé. A Glorybox pedig egy Portishead-feldolgozás.

A Harvester sosem oszlott föl hivatalosan, ám bármiféle újjáalakulásra jelenleg semmi esély. Azonban alakulásának tizedik évfordulójára, és legfőképpen, mert jó ideje sehol nem hallhatóak már a lemezek, a zenekar készített egy bandcamp oldalt, ahol a teljes diszkográfia elérhető, mindenféle sztorival.

Itt a kislemez:

Aztán ez itt az utolsó nagylemez 2011-ből:

Ez a 2010-es album:

2008-ban ez a laza kis 21 számos cucc jött ki:

Ez pedig az első lemez 2007-ből:


punk metál hír death rockandroll grindcore harvester



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása