2016.01.12. 14:00 – Lángoló

Nyálas videoklippel jelentkezik a Bogoz

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bogoz-gyere-hozzam-fel-sajto-1024x576.jpg

Egy csók és más semmi. Ezt az egyszerű receptet választotta a Gyere hozzám fel című dalához készült új videoklipjéhez az alternatív popzenét játszó budapesti Bogoz zenekar. A csajozás és a házibulik hangulatát idéző pörgős powerpop-dalhoz a zenekar tagjai Szegedi Ifjúsági Napokon saját maguk forgattak low budget klipet a fesztiválon bulizó szerelmespárok főszereplésével. A zenekar új videójával a nyarat szeretné visszacsempészni a télbe.

Balogh Csaba „Csé” gitáros énekes mondja:

A Gyere hozzám fel klipjéhez a régi, bevált receptet használtuk, ami már sokszor bejött, megunhatatlan, és mindent kifejez, ami a nyárról és a szerelemről eszünkbe jut. Egyúttal azt a korszakot is felidézi, amikor ezt a számot írtam: egy csók és más semmi. Főszereplőnek a Szegedi Ifjúsági Napokon bulizó fiatalokat – bimbódzó szerelmeket, ölelkező szerelmeseket, vagy éppen csak a fesztiválra összeállt alkalmi párokat – kértünk fel, arra ösztönözve, hogy mutassák meg, ők hogy csinálják.

A videó nyersanyagát a zenekar tagjai forgatták, a kreatív utómunka Szász Zsófia munkája.

A Gyere hozzám fel a Bogoz zenekar 2014-ben megjelent Azt hiszem, mégis viszem a szívem című első nagylemezének egyik legpörgősebb dala, amely a zenekar elmondása szerint egyben közönségkedvenc is a koncerteken. A frontember szerint

a szám dalszövege jófiúsan visszafogott, ám végig kerülgeti a „forró kását”, ahogyan a csajozás az életben is zajlik.


premier pop hír alternatív bogoz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása