2016.01.14. 08:41 – dankógábor

A Volt lett Európa legjobb fesztiválja

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

voltaward.jpg

A Sziget pedig a legjobb európai programkínálattal büszkélkedhet. Mindez szerda este derült ki a hollandiai Groningenben tartott gálán, ahol átadták a European Festival Awards díjait. A Volt konkrétan a közepes méretű fesztiválok között indult, itt lett a legjobb. A díjat a két alapító, Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán vette át, akik elmondták, hogy ez a hatalmas elismerés egy következetes, folyamatosan építkező munka gyümölcse. A legjobb lineup díjat elhozó Sziget fesztivál főszervezője, Gerendai Károly azt nyilatkozta, hogy

mindig arra törekedtünk, hogy a programkínálatunk annyira változatos legyen, hogy mindenki megtalálja benne a kedvére valót. Nyilván vannak fesztiválok, melyek megtehetik, hogy akár több nagyobb nevet is felléptessenek, de úgy látszik, a szakma ezúttal a sokszínűséget értékelte.

Gerendai egyébként babonából nem szokott kimenni a rendezvényre. A Volt mostani sikerével most már a szigetes fesztiválok mindegyike nyert kategóriájában a European Festival Awardson. A Sziget először 2011-ben hozta el a fődíjat, azaz a legnagyobb fesztiválok első helyezését, a 2012-es Balaton Sound a közepes méretű kategóriában volt Európa legjobbja, a 2013-ban debütált B.My.Lake abban az évben a legjobb új fesztivál kategóriában volt a győztes és 2014-ben ismét a Sziget lett a kontinens legjobb nagyfesztiválja.


fesztivál sziget hír volt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása