2016.01.18. 12:46 – dankógábor

Christian Bale Panterát dobol az új filmjében

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bale_on_drums_balesasmichaelburry_main.jpg

A The Big Short a 2008-as gazdasági világválság előzményeiről szól, Bale pedig egy létező személyt, Michael Burryt alakítja benne. A filmből többek között kiderül az is, hogy Burry szereti a metált, feszültséglevezetésként szívesen tolja a kétlábgépes metáltémákat az alagsorban. Ez a filmben is benne van, így Bale-nek kellett egy kis gyorstalpalót végeznie, kezdésnek mindjárt a Pantera pofonegyszerű By Demons Be Driven-jével. Ezzel:

A dalt Bale egy interjúban fantasztikusnak nevezte, illetve teljesen odáig volt azért, hogy Burryt a Pantera meg a Mastodon death metalja (sic!) mennyire megnyugtatja, és hogy ez mennyire különleges. Eredetileg amúgy dublőrt akartak a dobolós jelenethez, de Bale azt mondta megcsinálja, rendben lesz. A tanára Scott Wittenburg volt, aki a Musicians Institute doboktatója, illetve a Zen Robbi zenekar tagja.

Szóval így dobol Bale (1:10-től hallani őt):

Én amúgy a Becomingot ajánlottam volna gyakorlásra:


film metál hír pantera christian bale mastodon



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása