2016.01.28. 11:45 – Hirdetés

Firkin: söráztatta buli és új dal premier a Club 202-ben!

Nyerj páros belépőt a bulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

firkin1.jpg

A Firkin whiskey- és söráztatta mulatságra invitálja 2016. február 5-én, azaz jövő pénteken a Club 202-be azokat, akik túlságosan bepunnyadtak a téli szürke mindennapokba és úgy érzik, hogy ideje jótékony energiával feltölteni a szervezetüket. A kelta punk világszerte elismert egyik legigényesebb bandája – az akusztikus turné és London bevétele után – ugyanis zúzós energialökettel kecsegtet idei első budapesti koncertjén. A zenekar itt mutatja be először legújabb dalát, a Start Againt. A koncertre egy páros belépőt sorsolunk ki. További infók és játék a hajtás után! 

Ahogyan azt a Firkin rajongók már megszokhatták, a zenekar most is egy őrült hangulatú bulira készül a Club 202-ben. A nagy nemzetközi rajongótáborral rendelkező banda, számos külföldi koncerttel a háta mögött biztosan állíthatja, hogy ez az este több lesz egy szokványos fellépésnél. Sör természetesen lesz! A rajongók nagy örömére, nemcsak a megszokott tüzes slágerek csendülnek majd fel, hanem itt hallhatja majd először mindenki a Firkin első idei nagy dobását is. A Start Again a zenekarra jellemző lendülettel szól az újrakezdésről és a küzdést követő boldogságról. Az újjászületés érzését Máté Bence világhírű természetfotósunk bozóttüzes képe teszi még felperzselőbbé a single borítóján.

A boldogság zenekarát nem kell különösebben bemutatni külföldön sem – az újévet például Londonban köszöntötték-, hiszen az elmúlt pár évben nemzetközi szinten mutatták be, mitől is olyan jó a kelta zene magyar módra. A hazai fesztiválok előtt sem ismeretlen zenekar, újult erővel állt neki az idei szezonnak és a február 5-i koncert mellett, „sörömittasan” járja az ország klubjait.

Most pedig jöjjön a játék! Egy igen egyszerű kérdésre kell válaszolnotok: mi volt a Firkin legutóbbi lemezének a címe? A megfejtéseket az jatek@langologitarok.hu címre várjuk jövő szerdán reggel 9-ig Lángoló / Firkin-játék. Délelőtt sorsolunk, a szerencsés nyertes a szokott módon e-mailben értesítjük. Nem sértődünk meg, ha kedvelitek a zenekar és a Lángoló Gitárok Facebook-oldalait! 

Addig is senki ne feledje: CLUB 202, Február 5. Öröm, boldogság, kelták, Firkin!

Firkin koncert - vendég: Dynamite Dudes

2016. február 5., péntek

Club 202 Live Music Hall (1116 Budapest, Fehérvári út 202)

Kapu- és sörnyitás: 19:00

BELÉPŐ elővételben: 1990 Ft, a helyszínen: 2500 Ft.

Online jegyelővétel: https://goo.gl/LexYXO

Firkin a Facebookon itt! 


ajánló hirdetés koncert nyereményjáték firkin club202



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása