2016.02.03. 19:00 – Lángoló

Zaklatott videóval tér vissza az Insane

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

insane2015.jpeg

Négy év szünet után új lemezzel tér vissza az Insane. Annyira itt van a közelben a dolog, hogy egy új dalt már be is tudunk mutatni róla. A címe az, hogy Err Is Human, és egy kisfilm is készült hozzá, ami tiszta Blair Witch Projekt lett. Egyébként Kovács Zoltán Insane-gitáros rögzítette a videót egy szalagos JVC kamerával, majd ezután digitalizálta és vágta az effektezés és filterezés nélküli képeket. Érsek Gábor dobos:

Igazi DIY csemege lett szerintünk, és tényleg érdemes vigyázni, mert eléggé zaklatott lett a képi hatás. Több helyszínen forgattuk, de valószínűleg senki nem ismer fel egyet sem, mert annyira próbáltuk eltitkolni, hogy épp merre járunk.

A metalcore-zenekar egyre több infót ígér a következő hónapokra, a legközelebbi koncertjük pedig a londoni Barflyban lesz február 6-án. Itthon majd tavasszal kezdenek bele a koncertezésbe.


metál hír metalcore insane



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása