2016.02.09. 13:07 – dankógábor

A Coldplay folyamatosan égeti magát

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

beyoncemartin.jpg

Legutóbb David Bowie halálakor hozta saját magát kínos helyzetbe a Coldplay, mikor Will Champion dobos elárulta, hogy Bowie szofisztikáltan leszarozta az egyik dalukat, amihez vendégként akarták felkérni. Most ugyanezt játszotta el Chris Martin frontember is, aki meg azt mesélte el, hogy korábban már írtak egy dalt Beyoncénak, de akkor az énekesnő csak annyit reagált rá, hogy

Én tényleg nagyon bírlak, de ez a szám szörnyű.

Beyoncé amúgy a legutóbbi lemezen már kötélnek állt, és szerepelt a Hymn for the Weekend című dalban, illetve annak a klipjében is. Plusz ugye együtt léptek most fel a Super Bowl szünetében is, ami után mindenki inkább Beyoncé polgárjogi harcos megjelenéséről beszélt, mint a tiszta jellegtelen Coldplayről.


pop rock hír coldplay beyoncé



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása