2016.02.12. 13:45 – dankógábor

A világ legnagyobb seggfeje meg akarja venni Kanye West új lemezét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kanyebemutat.jpg

Aztán persze nem adná ki soha. Mindezért 10 millió dollárt ajánlott fel Martin Shkreli, aki célzottan a világ legnagyobb köcsögje akar lenni az olyan húzásaival, mint hogy létfontosságú AIDS-gyógyszerek árának megfizethetetlenné emelése, vagy a soha nem hallott Wu-Tang Clan-album bezúzása. Shkreli ráadásul nem csak a Twitteren szájal, ugyanis hivatalos ajánlatot is küldött West kiadójának a felvásárlásról.

Kanye West egyébként csütörtökön mutatta be új nagylemezét New Yorkban, ahol egy rakás rezignált modell között tette be a notebeookjába az albumot, majd közölte a jelenlévőkkel, hogy akinek valamelyik dal tetszik, arra táncolhat is. Ez egyben egyébként divatbemutató is volt, csak úgy mellékesen. 

A végül The Life Of Pablo címen megjelent (egyelőre mondjuk sehol sincs, lehet eladják Shkrelinek) lemez legnagyobb balhéja jelenleg Taylor Swithez kötődik, ugyanis a rapper a Famous című dalának szövegében kifejti, hogy szerinte még mindig simán szexelhetne Swifttel, illetve kijelenti, hogy

Ő tette híressé a ribancot.

Ezzel arra a jelenetre utal, amikor évekkel ezelőtt, egy díjátadón kiragadta Swift kezéből a mikrofont, és háborgott egy sort azon, hogy a díjat nem Swiftnek, hanem Beyoncénak kellett volna kapnia.

Na de a nagy kérdés:

Ez meg a lemez borítója, ami tiszta deluxe kiadás az előző albumhoz képest, mert annak még borítója sem volt:

kanyewesttlop.jpeg

Ó és majd elfelejtettem: egy videójáték is megjelenik, amiben Kanye West édesanyjának kell segíteni, hogy eljusson a mennyországba. Itt egy kép belőle:

kanye_west_only_one_game_0_0.jpg


hiphop hír rap kanye west



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása