2016.02.23. 14:30 – Nihil_AK

Nézd meg belülről a Maiden új repülőgépét!

Harrisék bemutatták a legújabb Ed Force One-t

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

brucedickinsoncardiff2016_638.jpg

Megint Iron Maiden. Lassan már többet írunk róluk, mint Kanye Westről, de hát nem lehet megállni, mert a jó 'Arryék minden héten előrukkolnak valami érdekességgel. Most például azzal, hogy bemutatták az új Ed Force One repülőgépüket, mivel elmondásuk szerint a korábbi Flight 666, egy Boeing 757-es nem volt elég nagy a mostani színpadi díszletekhez, ezért ideje volt lecserélni egy igazi jumbo jetre.A Made in Cardiff TV egy négyperces riportot készített az eseményről, amelyben még a repülő belsejébe is bekukkanthat a nyájas olvasó.

A Maiden amúgy holnap kezdi a Book Of Souls turnéját a floridai (Nem vicc, tényleg így hívják a helyet!) Sunrise városában. A turné az énekes tavalyi műtétei miatt húzódott át erre az évre, és ahogy Dickinson nyilatkozta, ezúttal valóban körberepülik az egész földgolyót, az ausztráliai Perthtől Fokvárosig, az új repülőgépbe pedig az összes színpadi díszlet, hangszer, technikus és poggyász is befér majd. Arról nincs információnk, hogy Sopronban hol fognak leszállni a Boeing 747-essel, de majd csak megoldják valahogy. A turnén amúgy a The Raven Age nevű brit csapat nyit majd nekik, akiknek soraiban - minő meglepetés! - a zenekarvezető fia, George Harris gitározik. 


iron maiden repülőgép metál bulvár ed force one



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása