2016.02.25. 17:07 – Nihil_AK

A Megadeth lesz a Rockmaraton egyik főzenekara

Szépen bővül a fellépők névsora

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rockmaraton_megadeth.jpg

Ma délután kaptuk a hírt, hogy az idei Rockmaraton egyik főbandája a Megadeth lesz, úgyhogy az idén tíznaposra hizlalt rendezvényen most már tényleg nem lehet panasz a felhozatalra. Ha valaki még nem tudná, Mustaine-ék mellett olyan bandák kényeztetik majd a metálosokat, mint az At The Gates, a Behemoth, az Amon Amarth, a Testament, az Epica, a Sodom, vagy a Toxic Holocaust, illetve a punk/hardcore vonalról lesz Bad Religion, Ignite, Madball, Uk Subs, és Dog Eat Dog. 

Kapcsolódó hír, hogy az early bird jegyek elfogytak, de aki van annyira kemény, hogy végig bírja a tíznapos kiképzést, az május 1.-ig még mindig nagyon kedvezményes áron válthat bérletetet a fesztivál teljes idejére, és lesz mindenféle kombinált jegy azoknak, akik csak néhány napra, vagy két hétvégére tudnak kimenni a fesztiválra. Amíg számolgattok, hogy hány napig értek rá, lehet hangolódni az utolsó lemezhez készült Megadeth-videóval! 

További infók a fesztivál honlapján és a Facebookon!


metál koncert fesztivál rockmaraton megadeth



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása