2016.02.26. 13:59 – Nihil_AK

Orange Machine - Hét és fél perces dalmonstrum az Angertea előadásában

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

angertea_promo5_1800.jpg

Snakes in Blossom címmel jelenik meg hamarosan a nagymágocsi Angertea ötödik lemeze, amelynek országos premierje itt, a Lángoló Gitárokon lesz március közepén. A fiúk most még egy új dalt megmutatnak olvasóinknak egy szöveges videó formájában, amely az Orange Machine című számhoz készült. A lemez digipack CD már most előrendelhető a zenekarnál, a legfrissebb dal pedig azonnal magatokévá tehető a hajtás után.

A Snakes in Blossom amúgy egy finn kiadó, az Inverse gondozásában jelenik majd meg, de ezekről >már írtunk az előző dal kapcsán, olvassátok el ott! A most debütáló számról Mihály Gergő énekes/gitáros következőket mondta nekünk:

"Ez egy markánsabb, hosszabb dal a már bemutatott Sinking in Strainhez képest. A dal vége felé jammel egyet velünk Franz Stahl, aki a legendás amerikai Scream gitárosa, és nem mellesleg pár évig a Foo Fighters tagja is volt, pluszban Jaksa Robi, az Ektomorf dobosa perkázik a dal végén. A célunk az volt, hogy megidézzük a poklot a két kedves vendégünk segítségével."

Hallgassátok meg, és döntsétek el, sikerült-e? Az Angertea egyébként elég sokat koncertezik majd az év első felében, érdemes figyelni a zenekar Facebookját a dátumokért! 

Megjegyzés: Eredetileg úgy akartam kezdeni a cikket, hogy "Kétszeresen is piros betűs ünnep lesz március 15.-e az elborult zenék kedvelőinek...", de végül nem mertem


metál súlyos angertea elborult dalpremier nagymágocs snakes in blossom



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása