2016.03.02. 16:28 – Lángoló

Ákos 50 milliót adott egy gyermekmentő alapítványnak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

akos-szfa_felajanlas_atadas_web.JPG

A Magyar Telekom és Kovács Ákos zenész mindent vitás témát rendezett, és békében elváltak egymástól. Erről adott ki ma közleményt a cég és az énekes is. Kovács Ákos ezt a hírt még megfejelte azzal, hogy 50 millió forintot adományozott a Szent Ferenc Alapítványnak, akik 1993 óta foglalkoznak gyermekek életének mentésével, javításával Erdélyben. Ákos ezzel az összeggel valószínűleg arra a tavalyi pletykára reflektál, ami szerint a zenész akár évi 50 milliót is veszíthetett azzal, hogy a Telekom kihátrált mögüle, miután többek között azt nyilatkozta az Echo TV-nek, hogy

a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak.

A sajtóanyag egyébként még megemlíti, hogy Ákosnak nem ez az első jótékonysági megmozdulása, és az alapítvánnyal is már régóta kapcsolatban áll. Kovács Ákos a botrány óta nem nyilatkozott, 2016-ra pedig egyelőre csak három koncert van beütemezve, ebből kettő külföldön, egy pedig a szokásos év végi nagykoncert az Arénában. (A Válasz.hu a hírből arra következtet, hogy a Telekom  a megegyezés fejében 50 milliót utalt Kovács Ákosnak, aki ezt az összeget adta tovább az alapítványnak. A zenész a feltételezést nem kommentálta, szerinte minden benne van a közleményben.)


pop hír ákos



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása