2016.03.04. 12:07 – dankógábor

Ismét lesz Feszt!Eger és Music Hungary konferencia is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

2016-ban is lesz Feszt!Eger, idén is tavasszal, és idén is a Music Hungary Konferencia társrendezvényeként. A május 26-28. között, az egri Bolyki Pincészet völgyében "CsakazértisZene" szlogennel megrendezésre kerülő háromnapos zenei eseményen három színpadon, nagyjából ötven zenekar lép majd fel.

A fesztivál felvezetője idén is a magyar könnyűzeneipar kétnapos szakmai konferenciája, a Music Hungary Konferencia, és az ÉTER tehetségkutató. A negyedszer megrendezésre kerülő egri Music Hungary Konferencián zenészek, politikusok, producerek és marketing szakemberek beszélgetnek a magyar zeneiparról. A magyar zenei élet fejlődését segíteni kívánó konferencia idén többek között olyan témákkal foglalkozik, mint a könnyűzene a közoktatásban vagy a Cseh Tamás Program, továbbá olyan - iparágon belüli és kívüli programokat, mintákat szeretnének bemutatni, amelyek példa értékűek lehetnek a szakma számára, és amelyek megalapozhatják a további fejlődést.

A Feszt!Eger fesztivál programjában idén többek között a Tankcsapda, a Quimby, a Wellhello, a Halott Pénz, Péterfy Bori & Love Band, Anna and the Barbies, a Brains, a Road, a 30Y lépnek fel, de az ÉTER tehetségkutatón bemutatkozhatnak fiatal, feltörekvő zenekarok is. Minden éjjel DJ program zárja az estét.


fesztivál hír music hungary feszt!eger



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása