2016.03.07. 10:42 – Lángoló

Meghallgatható a Muriel új nagylemeze

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

muriel_2016_2_2000pxl.jpg

Mától egészen március 11-ig meghallgatható a popos, rockos, funkos, reggae-s Muriel legújabb nagylemeze, a Fountain Of Fun. Az album a prestream-kampány zárása után minden digitális zenei platformon (Deezer, Spotify, iTunes, YouTube stb.) elérhető, letölthető és megvásárolható lesz. Mindez egybeesik a zenekar március 11-i budapesti lemezbemutató koncertjével, melyet az Akváriumban tart.

A Fountain Of Fun egy mókatár, olyan dalokkal, amikben a zenekar zabolázatlanul játszadozhat. Tartalma az együtt töltött idő alatt megtapasztalt sok minden, néhol kifejezetten őszinte formában. A legtöbb dalt az eddigiektől eltérő módon készítettük. Egyrészt, mert a ritmusbrigád is hozott alapötleteket a próbára és mert az énektéma és a szövegek nem a hangszerekkel egy időben, hanem utólag kerültek a már majdnem kész alapokra. A felvételeket élőben, egyben játszva rögzítettük, remélve, hogy így visszaadja majd a Muriel lényegét.

– mondja az új lemezről Méhes Adrián Muriel-énekes.

Lemezbemutató országos turné az NKA segítségével valósul meg az Antonia Vai Band társaságában, melynek legelső állomása március 11-én lesz Budapesten, az Akvárium klubban.

A turné állomásai:
Március 11., Akvárium, Budapest
Március 12., Debrecen, Víztorony
Március 14., Mezőkövesd, Boomerang
Március 25., Zalaegerszeg, Atlantis
Március 26., Pécs, E78
Április 1., Miskolc, Helynekem
Április 2., Sopron, Búgócsiga
Április 9., Győr, Romer


premier reggae pop rock hír muriel



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása