2016.03.10. 09:49 – Lángoló

Dolgozd fel a Telekom VOLT Fesztivál himnuszát!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

welhello-halottpenz.jpg

Remix- és feldolgozásversenyt hirdetnek a Telekom VOLT Fesztivál szervezői. DJ-ket, producereket és zenekarokat buzdítanak arra, hogy gondolják újra az a VOLT himnuszát, a WellHello és a Halott Pénz közös dalát. Az Emlékszem, Sopronban idén is a VOLT himnusza marad, de minden bizonnyal egy kicsit másképp.

Tavaly a Halott Pénz és a WellHello közös slágere lett a volt fesztivál himnusza. Az Emlékszem, Sopronban azóta is sláger a két zenekar koncertjein, a YouTube-on pedig már közel 10 millióan látták a himnuszhoz született klipet. “Ez a dal jóval több, mint egy egynyári sláger és nagyon összeforrt a fesztivállal, ezért az előadókkal közösen úgy döntöttünk, hogy idén is az Emlékszem, Soponban lesz a Telekom VOLT Fesztivál himnusza - bár minden bizonnyal egy kicsit máskén.” – közölték a szervezők, akik egyúttal közzétettek egy felhívást is, amelyben Dj-ket, producereket és zenekarokat buzdítanak arra, hogy dolgozzák fel, vagy készítsenek remixet a dalból. A verseny március 8-án indul és április közepéig tart. A beérkezett műveket a WellHello, a Halott Pénz és a VOLT szervezői értékelik, a legjobbakat pedig izgalmas és értékes nyeremények és nagy lehetőségek várják – természetesen a Telekom VOLT Fesztivállal kapcsolatosan.

A jelentkezési feltételek és a dal alapjai a www.volt.hu/emlekszemsopronban oldalról tölthetők le.


remix pop fesztivál hír volt halott pénz wellhello



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása