2016.03.28. 17:31 – dankógábor

Szinte biztos, hogy Axl Rose száll be az AC/DC-be

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Tulajdonképpen már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, ugyanis a TMZ addig nyomozott, amíg sikerült lefotóznia, ahogy Axl Rose és az AC/DC-tagok távoznak egy atlantai próbahelyről. Jó, nem együtt, de elég fura véletlen lenne a dolog. Itt a kép, ahogy Rose jön kifelé:

Itt pedig az AC/DC maradék része:

(A TMZ-vel ellentétben szerintem a képen nem Angus Young van, hanem az unokaöccse, a zenekar másik gitárosa, Stevie Young.)

Mindez csak megerősíti, hogy korábban Malcolm Young fia, Ross is kitette a Facebookra, hogy igaz a pletyka a Guns N' Roses énekeséről az és apja volt zenekaráról, sőt, kommentben erősítette meg, hogy Axl Rose képes elénekelni az AC/DC-dalokat, és el is fogja. Később törölte a posztot, de ugye akkor már mindegy volt.

Az egész pletykát egyébként egy atlantai rádiós robbantotta ki, aki nagyon-nagyon jól értesült volt arról, hogy Axl Rose az ausztrál rockzenekarral próbál. Ezt utána lényegében senki nem is tagadta, de meg sem erősítették, ami elég szokványos kommunikáció az AC/DC-nél.


rock hír acdc axl rose



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása