2016.03.29. 16:04 – Lángoló

Minden Szekeres András fejében dől el

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

szekeresfej.jpg

A Junkies megállás nélkül megy. Nemrég adtak például egy telt házas koncertet a Barba Negrában, de a tagok más zenei projektjeikkel is folyamatosan pörögnek. Szekeres András énekesnek például szerdán este lesz szerzői estje az A38 gyomrában, ahol Molnár Tamással osztja meg a színpadot, és olyan vendégek lépnek fel rajta, mint Papp Szabolcs a Supernemből, Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter az Európa Kiadóból, Bérczesi Róbert, Czutor Zoltán vagy Kiss Endi a Hooligansből. Ezen az estén lehet először élőben hallani majd a Minden fejben dől el című dalt, amihez mi most bemutatjuk a klipet is alább.

Szekeres András mondja a dalról:

Ezt a dalt Somogyvári Danival írtuk, aki újabban ilyen wunderkind-státuszban van. A zene közös, a szöveg az én munkám. A Petőfi Rádió rotációban játssza, muszáj volt egy klip hozzá, Fügeczki Rolandot kértem fel rá, akire kompletten rábíztam az egészet. Mélységesen untat a klipkészítés. Ha a Junkies-zal forgatunk, legalább lehet sörözni közben a többiekkel, de most magamban nem volt kedvem, szörnyű unalmas volt ott egyedül. Amúgy 4K technikával készült, ami állítólag kurvára modern és egyedülálló, elégedett vagyok vele többnyire.

Ezek után pedig jöjjön a klip:


premier pop rock hír szekeres andrás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása