2016.04.22. 09:19 – Lángoló

Ma este Leander Kills-lemezbemutató a Barba Negrában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bbn01.jpg

Március 18-án Túlélő címmel jelent meg a Leander Kills - Köteles Leander új formációjának - debütáló albuma, amely rögtön a MAHASZ lemezeladási lista 1. és az iTunes 2. helyén nyitott. A friss anyagot az együttes április 22-én mutatja be a Barba Negra Music Clubban a Hot Beaver és a Lost Continent társaságában.

A Túlélő kiadásával egyszerre országos turnéra is indult a zenekar, és az állomásokra olyan csapatok kísérték el őket – az állandó vendég Hot Beaver mellett -, mint az Omega Diatribe, a Nice One Babe, a Lovecrose, a No Respect, az ALLSEE és a Nova Prospect. Ennek a turnénak az egyik állomása a ma esti buli.

Leander Kills, Hot Beaver, Lost Continent
2016. április 22., Budapest – Barba Negra Music Club (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 4.)
Jegyár: elővételben 1990 HUF, a helyszínen 2490 HUF.
Elővételi lehetőségek: online a TIXA, a Ticketportal és a Broadway Jegyiroda rendszerében, illetve személyesen a Barba Negra Music Club jegypénztárában (nyitva: hétfőtől szombatig 14-20 óra között).
Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1668171013401902/


metál hír leander kills



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása