2016.04.28. 11:00 – Lángoló

Klip is jár a Sonar új lemezéhez

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Múlt héten mutattuk be itt a Lángolón a Sonar zenekar új nagylemezét, ami saját bevallásuk szerint a korábbiaknál érettebb, dinamikusabb anyag lett, a zenekar hangzása sokkal poposabb, pozitívabb lett a kilenc új dalban. Hogy a nem éppen pozitív címmel rendelkező Point Of No Return is ilyen-e, azt mindenki döntse el maga, annál is inkább, mert videót is készítettek rá. Szöveg nincs, és képileg sem kapunk segítséget, mivel stúdióklipról van szó, de a hangulatot mindenkinek éreznie kell. A videó egyébként a stúdiómunka teljes folyamát archivált felvétel kockáiból áll össze.

Első alkalommal történt, hogy kiengedtük a kezünkből a lemez felvételeit és utómunkáit, s rájöttünk, sokkal jobb a zenére koncentrálni, mint az ezzel járó aprólékos munkára

– mesélik a zenészek. Ez a gondtalanság köszön vissza a klipen is, melyet Hunka Róbert készített az elejétől a végéig. A lemezbemutató koncert április 29-én lesz a Fogasházban.


pop rock hír sonar instrumental



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása