2016.04.29. 15:58 – Nihil_AK

Thulsa Doom Fest a Dürerben

Ráadásul már másodjára

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tdf.png

Szerencsére még az igazán ronda és gonosz zenék is vonzanak itthon közönséget, így a jobb híján stoner/doom/sludge­nak nevezett szélsőségeknek is megvan a maguk fóruma. A második Thulsa Doom Festen jórészt ebből a műfajból kaphatunk ízelítőt, szóval az underground arcok jól teszik, ha a Dürer felé veszik az irányt jövő szombaton. 

Az öt zenekart felvonultató fesztiválon debütál a Dawncore, a Blood Is Fire, és Nadir­ egykori és jelenlegi tagjaiból álló Enter The Void, akik csúf, leginkább a Crowbar, vagy az Eyehategod vonalán mozgó sludge­ zenét játszanak. Fellép a kéttagú dob­ és basszus felállással leginkább a Big Business-­szerű zajbarátokat megidéző Her Highness, a már nevében is lassú és fájdalmas Gyász, az egykori Insane/Wrong Side Of The Wall ­frontember Knapp Oszkár által vezetett, egyre ismertebb Grizzly, valamint Magyarország egyik legeredetibb hangzású black metal­ csapata, a miskolci Karst. Ha netán valaki nem hallotta volna még a felsorolt brigádok valamelyikét, az se csüggedjen, ugyanis a Lángoló Gitárok mindig figyelmes szerkesztősége most néhány videóbejátszással is megkönnyíti az ismerkedést, kivéve a Gyász esetében, akik annyira trú arcok, hogy se klipjük, se meghallgatható daluk nincs, mert minek az.

További infók a Grizzlyről a Facebookon!

A Karst együttes oldala egy nagy közösségi oldalon. 

Az Enter The Void bemutatkozó anyagát a Bandcampen hallgathatod meg. 

A Her Highness szintén a Bandcampen lelhető fel. 

A koncert Facebook­-eseménye itt: https://www.facebook.com/events/1686448648266590/


underground programajánló fesztivál gyász doom stoner sludge dürer grizzly karst enter the void thulsa doom fest her highness



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása