2016.05.04. 11:00 – Lángoló

Rád omlik a HEGY

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hegy.jpg

Nem hallottál még a HEGYről? Nem baj, most fogsz. A HEGY alapvetően egy kísérletező, instrumentális post-rock zenekar, ahol remekül megfér egymás mellett a Dub Trio fémjelezte súlyos borulás a hagyományosabb post-rock elemekkel, vagy a döngölősebb post-metal hangulatokkal. Ettől függetlenül a zenekar semmiképp sem skatulyázná be magát, így a jövőben bármi előfordulhat. A budapesti csapat 2015 áprilisában alapította Kovács Miklós basszusgitáros (ex-StarFunkSimples, Octahed), Rókusz András dobos (Orient Fall, Octahed) és Szabó Attila gitáros (ex-Real Lies). A 80 Miles Out & 6 Feet Under című bemutatkozó lemezüket 2016 januárjában rögzítették a szegedi Black Hole Sound stúdióban, Vári Gábor hangmérnök felügyelete alatt. Itt az album első száma:

Az ötszámos, 48 perces lemez június 1-jén jelenik meg szerzői kiadásban, egyelőre csak digitális formátumban és már féláron előrendelhető a zenekar Bandcamp-oldalán. Premier előtti lemezhallgatás szintén itt a Lángoló Gitárokon, május 30-án.


premier rock metál hír post hegy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása