2016.05.05. 12:55 – Hirdetés

Piramis évek szárnyán, a Révész-Závodi turné tovább folytatódik

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

reveszzavodi.jpg

Augusztus 12–én a Barba Negra Track színpadára lép a legendás Piramis együttes két ikonikus alakja, Révész Sándor és Závodi János, hogy elhozzák a nyár egyik legkülönlegesebb koncertélményét. Még fel sem ocsúdtunk az április 29-ei révületből, máris örömhírrel szolgálunk mindazoknak, akik győzték kivárni, hogy 10 év elteltével Révész Sándor újra rock színpadon álljon.  Az áprilisi extra gyorsan sold-out esemény és a szintén teltházas májusi koncert között örömmel jelentjük, hogy nem áll meg Révész Sándor - Závodi János kettőse, a Piramis évek névre keresztelt turné tovább szárnyal.

Az öt budapesti és vidéki helyszínre tervezett sorozat hangsúlyos zenei célkitűzése, hogy a dalok a lehetőségekhez képest eredeti formában, a régi hangkép iránti maximális hűséggel szólaljanak meg. Már az első koncerten bebizonyosodott, hogy a célkitűzést túlszárnyalva nem csak hiteles, de modern, ízig-vérig rock-soundon szólaltak meg a Révész-dalok és a sokak által várt Piramis szerzemények.

A Piramis a 70-es évek második felének, 80-as évek elejének hihetetlenül népszerű rock zenekara volt, a kor könnyűzenei életének kínosan magasba ívelő üstököse. A dalok nagy részét ma is kívülről fújja és rendületlenül imádja több generáció; felelevenítésük az eredeti énekhangon és az egykori dinamikával nemcsak a régi rajongóknak kínál szenzációs élményt, de ínyencség lehet minden zenebarát számára.

A Piramis-évek címen futó turné következő budapesti koncertjére tehát augusztus 12-én kerül sor, immáron szabadtéren, a Barba Negra Track színpadán, melyre az online jegyek már elérhetők, de a klasszikus, papír alapú belépők is megvásárolhatók már péntek délutántól. Ne hagyd ki a nyár egyik legjobban várt, legrockosabb buliját, találkozzunk a Track-ben, gyere és merülj el ebben a különleges zenei élményben.

Részletek:

RÉVÉSZ SÁNDOR - ZÁVODI JÁNOS PIRAMIS ÉVEK

Dátum: 2016 augusztus 12. péntek

Helyszín: Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:

17.00 kapunyitás

18.00 - 18.45 dedikálás

19.00 - 19.45 vendégzenekar

20.00 - 22.00 RÉVÉSZ SÁNDOR - ZÁVODI JÁNOS - Piramis évek


rock hír révész sándor závodi jános



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása