2016.05.09. 15:12 – Lángoló

A Bagossy Brothers Company, a Bohemian Betyars és a Run Over Dogs a Nagy-Szín-Pad döntőjében

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nagyszinpad2016donto.jpg

Véget ért az elődöntő-sorozat, a 25 tagú zsűri és a közönség a Bagossy Brothers Companyt, a Bohemian Betyarst és a Run Over Dogsot juttatta közelebb ahhoz, hogy a legnagyobb nyári fesztiválok nagyszínpadain játszhassanak.

Hétfőn reggel az MR2 – Petőfi rádió Talpra magyar! című műsorában hangzottak el először a dobogós-döntős produkciók nevei. A zsűri által adott pontszámok átlagai és a közönségszavazatok által elért helyezések 50-50 százalékban számítottak.

Ebben az évben az indie-folkot játszó Bagossy Brothers Company, a saját zenéjét speed-folk freak punkként jellemző Bohemian Betyars, valamint a desert rock Run Over Dogs mérkőzhet meg a döntőben május 15-én, az Akvárium Klubban.

A szavazás ma újra indul, a három továbbjutó zenekarra egészen a május 15-i döntőig lehet voksolni, ahol élő adásban derül ki, ki lesz az idei Nagy-Szín-Pad! győztese.

A döntőn fellép a Margaret Island és koncertet ad a Soerii & Poolek, utána Nagy Fesztiválbuli a VOLT Music Barban, ahol a DJ Fülöp - Lobenwein - Murak hármas pakolja a lemezeket.

Belépőjegyek 1500 Ft-os áron válthatók az Akvárium Klub pénztárában.


verseny hír nagy-szín-pad



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása