2016.05.09. 12:10 – dankógábor

A Tankcsapda kamuzik egy jót az új trailerében

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tankcsapdasidifejespihen.jpg

Már teljesen elfelejtettük, hogy Fejes Tamás Tankcsapda-dobos mennyire szeret üzengetni a koncerteken viselt trikóin, de most a Három Rohadék Rockcsempész dokumentumfilm friss trailerében ők hozzák elő a témát. Kár volt. Sidlovics Gábor gitáros ugyanis kijelenti, hogy a két évvel ezelőtti Campus fesztiválon viselt pólóját Fejes a H&M-ben vette, amihez a dobos hozzáteszi, hogy ez volt éppen akciós. Velünk viszont nem lehet kibabrálni, és ilyen konkrét állításokat csak úgy felelőtlenül puffogtatni, így megkerestük a H&M-et, lehetett-e náluk valaha is ilyen feliratú pólót kapni (elől egy hármas szám, hátul egy negyvenkettes, lájk és diszlájk jellel). A cég sajtóosztálya pedig azt küldte nekünk, hogy 

nem tartják valószínűnek, hogy volt ilyen póló valaha a H&M-ben.

Ennyi. Lehet amúgy, hogy Fejes magára pólóra gondolt, felirat nélkül, amit simán elhiszünk, hogy lehet kapni az említett cégnél, akár akciósan is, de ennek nem néztünk utána. A lényeg, hogy május 13-án a MOL-kutakon a Tankcsapda Három Rohadék Rockcsempész című dokumentumfilmje, mi pedig alig várjuk, hogy megnézzük. (Fotó: MyActionCam)


rock hír tankcsapda



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása