2016.05.19. 12:22 – dankógábor

Szavazd meg kiknek kéne kapni a Fonogram-díjakat!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fonogram-nevezes-842x357-2016-160518-jeloltek_belso-oldal_0.jpg

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2016. június 8-án, szerda este rendezi meg a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet. A Várkert Bazárban megrendezendő eseményen a szakma széles körének szavazatai alapján vehetik át az elismeréseket a tavalyi év legjobb zenei teljesítményeit nyújtó előadóművészek. A rendezvényt élőben közvetíti a Super TV2. A szavazás során 18 különböző műfaji kategóriában, a zenészekből, zenei szakemberekből, újságírókból álló széles körű jelölőbizottság, illetve egy szűkebb szakmai zsűri, az ún. Fonogram Bizottság tagjainak szavazatai alapján alakul ki a jelöltek névsora. A második fordulóban a nyerteseket a Fonogram Bizottság tagjai választják ki az elkövetkező két hét során. Alább a jelöltek, de nem ám csak úgy simán felsorolva, hanem egyből egy szavazásba berakva, hogy a Lángoló olvasói már most megmondják, hogy kiknek kéne kapniuk a díjat. (A külföldi kategóriákkal nem foglalkoztunk, azokért ide kell kattintani.)

Farkasházi Réka adminisztrációs hiba miatt került a jelöltek közé. Tavaly már szerepelt itt a lemeze, idén ezért már nem indulhat.

Marge időközben a Universal Music kötelékébe került.


hír díj fonogram



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása