2016.05.20. 14:00 – dankógábor

Így filmesítették meg a Perihelion új dalát

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

perihelionfeneketlen.jpg

A Feneketlen című dal a Perihelion új EP-jén, a Holdon található meg eredetileg, de most kapott egy klipet is. Vasvári Gyula gitáros-énekes ezt mondja róla:

A klip Porkoláb Norbert (Bad Moon Films) munkája. A képi világ teljes mértékben Norbi elképzeléseit tükrözi. Eleve az volt a célunk, hogy bárki is lesz a klip készítője, legyen egy víziója a zene alapján, amit aztán megfelelő színvonalon filmre is tud vinni, ugyanakkor el akartuk kerülni, hogy túlzottan a dalszöveghez igazodó képsorok szülessenek.

A klipet látva úgy tűnik, hogy megvalósult a cél. Aki élőben is megnézni a debreceni post metal zenekart, az menjen el ma este a Showbarlangba, ahol olyan hasonlóan klassz csapatokkal lépnek fel, mint a Svoid, az Ygfan vagy az Enter The Void.


premier hír black post metal perihelion



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása