2016.05.25. 15:28 – Lángoló

Akár a Fishingen is lehet Lemmy-nagyszínpad

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kie_legyen_a_nagyszinpad.jpg

2013-ban jótékonysági árverés, 2015-ben közönségszavazás döntötte el a Fishing nagyszínpadának nevét. Már-már hagyomány, hogy idén is a közönség választhat nevet a Fishing legnagyobb zenei helyszínének. Tavaly a fesztivál fellépői által ihletett sorok / dalszövegrészletek versengtek (és végül az Esti Kornél dalcíme, a “Boldogság, te kurva” nyert), idén viszont új tematika viszi tovább a hagyományt: elhunyt zenei legendák lehetnek a legnagyobb koncerthelyszín névadói Orfűn.

Talán nem meglepő, hogy idén sem paktáltunk le egy multicéggel, mint főszponzorral, így viszont továbbra is a közönség döntheti el a nagyszínpad nevét Orfűn. A közelmúltban számos legendás zenész hunyt el, egy kicsit előttük is tisztelgünk a szavazás idei tematikájával.

– mondta el Lovasi András, a fesztivál egyik szervezője. Az egyetlen szabály, hogy a zenei életben nagyot alkotó, már nem élő személyekre lehet szavazni. A szavazással kapcsolatban minden részlet megtalálható a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán

A Fishing szervezői ezen kívül örömmel jelentik be, hogy tereprendezéssel és a Mutáns kemping parcellázásával sikerült 300 további sátorhelyet kialakítani a fesztiválon belül. Ráadásul aki egy különleges minifaházban szeretne lakni a Fishing ideje alatt, idén már ezt is megteheti: a fesztivál 10 darab exkluzív, zárható, matraccal, árammal és világítással ellátott minikabint bocsát rendelkezésre. A sátorjegyek és a Minikabinok már elérhetőek a Ticketportal országos hálózatában.

A most rendelkezésre bocsátott sátorjegyeken és minikabinokon túl már csak párszáz napijegy és bérlet kapható az idei Fishingre. Aki ott szeretne lenni, mindenképpen váltsa meg jegyét elővételben.


fesztivál hír fishing on orfű



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása