2016.05.26. 12:06 – Hirdetés

Nyerj jegyet egy igazán különleges, pszichedelikus estére a Garbanotas Bosistasszal

Lángoló Játék

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

garbanotas_bosistas_photo_by_siiri_kumari.jpg

Pénteken az A38-on koncertezik az álmodozó, pszichedelikus-rock zenét játszó, örök vidám, litván Garbanotas Bosistas. Erre lehet most a Lángolótól jegyet nyerni.

A Garbanotas Bosistas annyit tesz, mint göndör basszusgitáros, a név – talán nem meglepő módon – egy göndör basszusgitáros ötlete volt, az ő személyisége és a zenéléshez való hozzáállása miatt kapta a zenekar ezt a nevet, illetve mert az alapító Joneikis testvérpár féltékeny volt a göndörhajúakra gyerekként – szól a legendárium. A banda később négy tagúra hízott, 2012-ben jelentették meg Venera című bemutatkozó EP-jük, az igazi áttörés pedig a következő két évben érkezett meg számukra, amikor hazájukban is egyre többen felfigyeltek rájuk, valamint Lettország legnagyobb fesztiválján, a Positivuson is felléphettek. Tavaly jelent meg Above Us című első nagylemezük, mellyel végleg búcsút mondtak a virágos mezők ihlette indie-folk daloknak és átnyergeltek a pszichedelikus-rockra, de a vidám attitűd továbbra is megmaradt. A Garbanotas Bosistas azóta bejárta a baltikumot, fellépett a The Great Escape-n, a Tallinn Music Weeken és a MENT!-en is, de a showcase-ken túl számos más európai városban is játszottak már. Most, május 27-én az A38 Hajó meghódítására készülnek, ahol a törzs és a Pregnant Whale Pain társaságában koncerteznek.

JÁTÉK!

Amennyiben Garbanotas Játék tárggyal elküldöd nekünk a jatek@langologitarok.hu címre, hogy kik a zenekar tagjai, akkor egy páros belépőt nyerhetsz a fenti koncertre.


játék hír pszichdelikus garabontas bosistas



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása