2016.05.29. 10:16 – dankógábor

Ozzy Osbourne körbejárja Birminghamet, és különböző dolgokat csinál

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ozzy Osbourne ugyan folyamatosan benne volt a hírekbe, de az utóbbi hetekben kicsit több jött róla a szokásosnál. Először is kiderült, hogy elköltözött otthonról, mert állítólag régóta csalta feleségét Sharont, aki ugye a menedzsere is egyben. Most úgy néz ki, továbbra is a menedzsere marad, de a házasság lehet oda. Bár ennek ellentmond, hogy állítólag bejelentkeztek párterápiára. A költözéssel egy időben jelentették be az Ozzfest újabb körét, ami összeáll a Slipknot fémjelezte Knofeszttel, hogy minél több embert érjenek el. Sharon ekkor kezdte mondogatni, hogy Ozzy már a végleges visszavonuláson gondolkozik, és nem csak a Black Sabbath fejezné be örökre, akik ugye három nap múlva, június elsején Budapesten kezdik meg az európai búcsúturnéjukat.

A turné előtt úgy tűnik Ozzy otthon, Birmighamben kóricál. Na nem a szülői háznál, ott mi kóricáltunk nemrég, le is fotóztam:

A kis Ozzy nem volt otthon. #ozzyosborne

Lángoló Gitárok (@langologitarok) által közzétett fénykép,

Ozzy kérem szépen konkrétan villamost adott át. De nem ám sima villamost, hanem egy olyat, amit róla neveztek el. Szép rózsaszín, pont illik hozzá:

Videó is van róla, amit gyerekek vezetnek fel:

Ezek után Ozzy úgy néz ki nem ment el szülővárosából, ugyanis váratlanul felbukkant abban a kórházban, ahol legnagyobb fiát, még az első házasságából született Louist ápolták annak idején, és az énekes azóta is hálás nekik. Ozzy ezzel segített a Star Appealnek pénzt gyűjteni egy speciális központra, ami nem csak a birmighami gyerekkórháznak, hanem az országosan segítene a ritka betegségben szenvedő gyerekeknek. Erről is van videó:

Szóval Ozzy most Európában van, ráadásul Birmighamből van is Pestre fapados, szóval gyorsan és olcsón itt lehet nálunk szerdára.


rock metál hír ozzy osbourne



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása