2016.06.02. 19:55 – dankógábor

Átvert minket a Black Sabbath, de nem bánjuk

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

DMOHA20160601013


Szinte pontosan két évvel ezelőtt ezzel zártam a Nova Rock-os Black Sabbath-beszámolómat az Indexen:

A Black Sabbath-nak mindent elnéz az ember. Azt is, hogy a Nova Rockon négy dallal kevesebbet játszottak, mint a turné többi állomásán, meg azt is, ha többet az életben nem látom őket, mert elmennek nyugdíjba. Ez akárhogy nézem, tényleg egy élmény volt.

Ahhoz a posztomhoz igazából semmit nem tudok hozzátenni. Most is elnézem, hogy már akkor azzal hitegettek mindenkit, hogy az az utolsó, meg azt is, hogy hiába volt a budapesti koncert önálló buli, mégis csak egy dallal játszottak szerdán többet. Amúgy minden olyan volt, mint akkor, kivéve, hogy most csak 1976-ig vették elő az életművet, és hogy talán a Nován többet mókázott Ozzy. Szóval csak ismételni tudom magam, a Black Sabbath mindig élmény, most is az volt, és lehet tegnap tényleg utoljára láttam őket, (már ha nem megyek el a még be sem jelentett birminghami búcsúra). Akinek meg ennyi szöveg nem elég, olvassa el sixx beszámolóját. (Fotók: MTI/Mohai Balázs)


rock metál hír black sabbath



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása